Toner Seçerken Dikkat Edilecekler

Yazıcı kullanan birçok işletme ve kişi, toner fiyatları hakkında merak duymakta ve araştırma yapmaktadır. Günümüzde ofis gibi iş yerlerinde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin arasında yer alan yazıcıların toner olmadan çalışması mümkün değildir. Belgeleri çoğaltabilmeyi mümkün hale getiren tonerler arasından seçim yapmaya çalışırken dikkat edeceğiniz birkaç etken ise, en doğru kararı vermenizi sağlar.

Kaliteli çıktılar için kaliteli bir muadil toner kullanmanız gerektiğini unutmamalısınız. Bu aşamada DCP Toner tarafından satılmakta olan tonerlere dcptoner.com adresinden bakabilir ve yazıcınıza uygun, kaliteli bir toner alabilirsiniz.

Yazıcıların kullanıldığı her yerde, her gün yüzlerce baskı yapılır. Dolayısıyla yazıcılarda kullanılan tonerlerin önemi oldukça büyüktür. Toner, orijinal toner ve muadil toner olarak ikiye ayrılır. Muadil tonerler de kendi içlerinde iki türe ayrılır ve çipli ve çipsiz olarak sınıflandırılır.

Muadil Toner ile Ekonomik Bir Tercih Yapın

Muadil bir toner kullanmanın ana avantajı maliyet kontrolüdür. Bunun yanı sıra muadil tonerlerin en önemli avantajlarından biri de sahip oldukları yüksek baskı kapasiteleridir. Orijinal tonerden daha büyük hazneli karşılaştırılabilir bir tonerde daha fazla toner tozu bulunur. DCP Toner tarafından satılmakta olan muadil tonerlerin kullanımı ile hem kaliteli hem de ekonomik çıktılar mümkün hale gelmektedir.

Orijinal toner fiyatlarının her geçen gün artıyor olması kullanıcıları DCP Toner tarafından satılmakta olan HP 12a muadil toner gibi ürünlere yönlendirmektedir. Garantili toner satışı yapan DCP Toner uygun fiyat ve kalite sunuyor olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Orijinal tonerlere rakip olmuş ve hatta önlerine geçmiş muadil tonerler, orijinal ürüne kıyasla çok düşük baskı maliyetleriyle üretilir. Birçok firma tarafından kullanılan ve baskı maliyetlerini ekonomik olarak azaltan muadil tonerlerin kalitesi de farklılık göstermektedir. Siz de muadil toner arayışı içeresindeyseniz DCP Toner tarafından satılan ürünlere göz atabilir ve kaliteli bir tercih gerçekleştirebilirsiniz.

Muadil Toner ile Yüksek Kaliteli Baskılar

Muadil toner seçiminde en önemli nokta ürünün sıfır olup olmadığıdır. Bunun nedeni, birçok sağlayıcının bitmiş orijinal toneri yeniden doldurması ve yedek toner olarak satmasıdır. Eğer bu gibi bir durum yaşayarak, maddi olarak zarara girmek istemiyorsanız DCP Toner tarafından satılan muadil tonerleri tercih etmeniz önerilir. Marka tarafından satılan HP muadil toner çeşitleri gibi tüm muadil tonerler, sıfır ve dolu şekilde gönderilir.  

Ayrıca ilgili tonerleri üreten firmaların bu tonerlerin üretiminde kaliteli üretim yapmaları ve ürünlerinin kalite kontrolünden geçmeleri gerekmektedir. Tonerin yenilenmesi, baskı sayısını %50 oranında azaltabilir. Muadil tonerler için ise bu rakam yalnızca %5’tir. Orijinal tonere yüksek maliyet ayırmak yerine çok daha düşük fiyata benzer toner satın alabilir, maksimum baskı sayısını en ekonomik şekilde alabilirsiniz. DCP Toner tarafından sunulan HP laserjet p1102 toner gibi ürünlerin tamamı garantilidir. Ürünlerin aynı gün kargoya veriliyor olması ise, herhangi bir mağduriyet yaşamanızı engeller.

Muadil toner seçiminiz esnasında kalite kontrolünü de aynı titizlikle yapmanız gerekir. Eğer daha önce böyle bir deneyim yaşamamış olduğunuz için bu konuda kafa karışıklığı yaşıyorsanız tercihinizi DCP Toner tarafından satılan Pantum p2500 toner ile tercih yapabilirsiniz. Sayfanın %5 yoğunluk oranına göre 1.600 sayfa yazdırma özelliği bulunan bu toner, DCP Toner garantisi ile satılmaktadır.

Bu sayede ofisinizde veya iş yerinizde oluşturduğunuz baskı sayısını en aza indirirken, ekonomik olarak da kendinizi zorlamamış olursunuz. Siz de muadil toner tercihinizi DCP Toner tarafından satılan HP 85a toner gibi ürünlerden yana yapabilir ve böylelikle güvenle kullanabileceğiniz, ekonomik bir toner satın alabilirsiniz. Toner seçiminde cihazınız için doğru kaliteyi yakalamak önemli olduğundan DCP Toner kalitesi ile sunulan muadil tonerleri kullanabilirsiniz.


Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın